perforated roof

From the 5th: I visited a towerish concrete building with a perforated metal roof that I’d designed; it seemed to be a metro station. The roof lifted up toward the southwest to let more daylight in, but then I realized it would be better heatwise for the lift to be in the southeast corner, so I changed it (not lucidly, but rather as if changing a building like a model was just a thing one did). The metal roof was double-layered, so no direct daylight came in through it, but interesting moire patterns happened via different sizes of perforation in the layers. (This is actually fairly contradictory with having no sky light coming through, but it was a dream, whatever.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: